Tips voor peertjes

Vaak hebben dames met wat bredere heupen een smallere bovenkant. De schouders zijn smaller dan de heupen en de borstomvang is vaak kleiner dan de heupomvang. Maar wat draag je dan? Je kunt heel goed bloesjes, tunieken of jurkjes dragen met frutsels aan de hals, bijzondere kragen en pofmouwen. Je kunt ook sjaals gebruiken. Ook details in de taille of er even boven staan jou goed. Let er wel op dat de bloesjes óf zo’n 10 centimeter onder de taille vallen of ruim onder de heupen. Jurkjes met een accent net onder de borst of een verhoogde taille kun jij uitstekend hebben.

Geschikte rokken voor een peer hebben een A-lijn of zijn gérend. Je kunt ook een recht rokje hebben, maar let er dan wel op dat’ie niet te strak zit. De lengte van de rok is idealiter onder de knie of langer. Een ballonrok met een gladde bovenkant is voor jou ook een idee. Jij kunt fantastisch de nieuwe maxi-jurk dragen.

Let er bij broeken vooral op dat ze niet al te strak zitten (dat geldt overigens ook voor andere figuren!). Een licht uitlopend model (bootleg) staat jou goed. Te wijde pijpen zou ik vermijden, want die laten jouw onderkant zwaarder lijken.

Jasjes/colberts: ook bij jasjes en colberts geldt: frutsels en bijzondere halslijnen flatteren jou en let op de lengte: 10 cm onder de taille of ruim over de heupen.

Ik heb deze keer voor jou bloesjes, tunieken en jurkjes  geshopt. Je kunt op de foto klikken voor een vergroting. Links op de foto 3 tops van COS en de andere blouses/jurkjes zijn van Zara.

www.zara.com, www.cosstores.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s