Dutch Clogs van Hester Vlamings nú met 50 % korting

Schoenontwerpster Hester Vlamings liep in november 2007 op een regenachtige middag door Milaan te slenteren en zag in haar ooghoek in de etalage een vreemd silhouet wat haar aandacht trok. Ze boog zich voorover en zag…. een pump die op een klomp leek, maar niet als klomp bedoeld was. Ze maakte een foto en nam zich voor om een klomppump te ontwikkelen die wél bedoeld was als klomp-pump. Maar eerst moest ze uitzoeken wie dat onverwacht mooie silhouet in de etalage had gemaakt. Ze vergrootte de foto uit en zag daar iets gekrabbeld staan “Guiseppe Zanotti”. Wow! Die Italiaanse ontwerper kende Hester toen nog niet en hij wist op zijn beurt weer niet op wat voor een goed idee hij Hollandse Hester gebracht had.

Hester toog met die foto naar  schoenfabrieken in Portugal en Italie en vroeg overal of ze zo’n soort constructie konden maken. Ieder seizoen had Hester wel iets in de goede richting, maar dan was het plateau weer niet hoog genoeg of stond de hak weer verkeerd. Hester zwierf van van 2007 tot 2010 van fabriek naar fabriek en eindelijk, ze wilde het al bijna opgeven, vond ze in een achteraf steegje een piepklein fabriekje waar een hele goede ambachtsman werkte die wist hoe deze constructie gemaakt moest worden. Er werd een leest gedraaid die op een klomp leek en er werden wel 20 probeersels gemaakt. En toen, uiteindelijk was het zover: Hester zag dat het goed was. En dit is het resultaat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De Dutch Clogs komen in februari volgend jaar in de winkel voor het lente/zomerseizoen van 2011. Wil jij ze nu al hebben? En ook nog heel voordelig? Je kunt ze a.s. zondag voor eu 169,– aanschaffen op de Pink Prosecco Party aan de Herengracht 442, Amsterdam (van 15.00 – 19.00 uur) en ze zijn vandaag (ook voor eu 169,–) voor 1 dag verkrijgbaar op www.goeiemode.nl. Maak gebruik van deze kans en shop de dutch clogs voor de helft!

Advertenties

Een Reactie op “Dutch Clogs van Hester Vlamings nú met 50 % korting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s