Struinen op de Swan Market @ Rotabs

Een lekkere invulling voor de zondagmiddag was het afgelopen weekend: de Swan Market @ Rotabs. Het weer was goed, de sfeer was leuk en de plek was verrassend: Rotterdam Noord. Ik was er zelf nog nooit eerder geweest, maar het is een aanrader. De Zaagmolenstraat is een straat die duidelijk up and coming is: galerietjes, kledingwinkeltjes enz.. Een bezoek meer dan waard. Tip: stap vooral eens binnen bij Magiel la Riviere voor de ontzettend mooi afgewerkte leren jasjes.

Check voor dit gezellige en leuke buurtje in Rotterdam Noord  rondomhetzwaanshals (of volg @Zwaanshals op Twitter), de website van de Swan Market (@swanmarkett op Twitter) of Rotabs (@ROTABS op Twitter).

Hieronder directe links naar de websites van de deelnemers (voor zover ik visitekaartjes had; mijn excuses aan de andere deelnemers; alle deelnemers kun je overigens ook op de website van Swan Market vinden):

Studio MHL Stiel Vil Zilar Poppi Sue Snoerboer MASKA kids Creatief op commando Huisraad&Zo The chairs decided to go outside Glob Shop ByAlexandra (niet in het filmpje maar wel een bezoekje waard) Verborgen herinneringen Djello. Essas is per mail bereikbaar:  essas.essas@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s