Voor schoenliefhebbers: Biography, antwerpse designschoenen, binnenkort in Den Haag te zien

Via de directeur van het Virtual Shoe Museum (ook een aanrader trouwens) kwam ik in contact met Biography. Zoals Pol Engels, de ontwerper,  het zelf zegt: “Biography is een presentatie van iemand’s leven, zo waarachtig mogelijk, met een authentiek en diepgaand begrip van de aangeboren wens om zo uniek en individueel als mogelijk te zijn”.

Biography schoenen worden geproduceerd in Italië. Sinds de start in 2006 heeft het merk een behoorlijk stempel gedrukt op de internationale modewereld. Biography is een naam om rekening mee te houden.

Pol Engels is afgestudeerd aan de Antwerpse Mode Academie, samen met jaargenoten Martin Margiela, Dries van Noten en Ann de Meulemeester. Hij bouwde in de jaren daarna een solide reputatie op als kunstenaar en ontwierp o.m. de kostuums voor theatermaker Jan Fabre.

Biography schoenen worden niet in winkels of door tussenpersonen verkocht, maar door presentaties. Tijdens die presentaties kun je passen en de schoenen van jouw keuze voor het volgend seizoen bestellen. Deze manier van werken geeft jou de kans om voor een redelijke prijs designschoenen aan te schaffen. Kom naar Hoop op zondag 16 december om met Pol kennis te maken en schoenen te bestellen.

Voor tango- en salsaliefhebbers maakt Pol ook fantastische dansschoenen!

dansschoen-biography

tango/salsaschoen

tango/salsaschoen

Check  de facebookpagina van Biography hier of kijk op het Virtual Shoe Museum voor hoge resolutie foto’s

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s