Introductie nieuwe IT-bag: de “Handy Cow”

Karianne in studio

Karianne in studio

Helaas miste ik de introductie van de Handy Cow met de Noorse ontwerpster Karianne Saether zelf, maar ik kon langs komen bij Mila Kluen van Tagz PR om meer te horen over Karianne en over haar merk MOO. Saether studeerde aan de gerenommeerde Central St. Martins Academie in Londen en na haar afstuderen vervolgde ze haar studie in Noorwegen. Vervolgens kwam de vraag: wat nu? Om een lang verhaal kort te maken Karianne introduceerde in 2005 haar MOO bags in Noorwegen. De MOO bags worden gefabriceerd in Argentinië uit kalfsleer (vandaar de naam!) In overleg met inkopers en klanten ontwikkelde het merk zich tot exclusief, elegant en altijd praktisch. Omdat het gras ook groener is op het Europese continent, verlegt Karianne onder het motto ‘Keep mooving’ haar horizon, onder meer naar Nederland. Yours truly is helemaal weg van de Handy Cow, die misschien iets excentrieker is dan de rest van de redelijk klassieke collectie van het merk. En wellicht opent dat perspectieven voor de toekomst! Binnenkort is Karianne weer in Nederland. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.

Mila Kluen van Tagz PR

Mila Kluen van Tagz PR

Handy Cows

Handy Cows

Handy Cow zilver

Handy Cow zilver

Handy Cow brons

Handy Cow brons

IMG_6158 IMG_6157 IMG_6156 IMG_6155

De Handy Cow is te koop bij o.m. The Outside in Den Haag. Meer informatie voor de Benelux bij Mila Kluen en kijk voor een verdere indruk op de website of op de facebookpagina.

2 Reacties op “Introductie nieuwe IT-bag: de “Handy Cow”

  1. Ah, iets vergelijkbaars heb ik ook ooit gehad. Superhandig! Een soort portemonnee, waar je sleutels en lippenstift passen zodat je geen tas nodig hebt. Is, helaas, gestolen. En ik heb zoiets nooit meer kunnen vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s