Klanten over Mijn Eigen Stijl

Deze plek is gereserveerd voor mijn klanten. Reacties worden zéér gewaardeerd 😉

Eerder zeiden klanten over Mijn Eigen Stijl:

 • Ik vond het altijd lastig om goede kleding te shoppen, Mijn Eigen Stijl maakt dat licht en luchtig voor mij.
 • Mijn Eigen Stijl voegt iets toe aan mijn persoonlijkheid en haalt net díe dingen uit het rek, waar ik zelf nooit aan had gedacht; onverwachte combinaties dus mét groots effect.
 • Mijn Eigen Stijl weet altijd net de goede dingen voor die ene gelegenheid te vinden.
 • Mijn Eigen Stijl is creatief en inspirerend, geeft aandacht en is bovendien ontzettend gezellig.

13 Reacties op “Klanten over Mijn Eigen Stijl

 1. Monica, wat heb je een leuk beroep, is je aandachtsgebied alleen gericht op de stijl van dames of coach je ook heren?

 2. Ik ben 47 en zat met het leeftijds ding, mijn veranderende lichaam. Ik was op zoek naar hoe me nu te gaan kleden. Welke identiteit wil ik laten zien. Met Monica mooie gesprekken gehad, naar mijn (in mijn idee) belabberde kledingkast gekeken. Ontdekkingen gedaan over vorm en wat het beste bij mijn lichaam past. Daarna gaan shoppen. Was eng maar ontzettend gaaf. Ik heb opnieuw leren kijken naar mezelf. Het is belangrijk om met trots naar jezelf te kunnen kijken. Ook als je ouder dan 40 bent, je bent dat waard!

 3. Jarina Hamidullahkhan

  Jarina in kleurig zijden jurkje
  Ik heb een fantastische middag doorgebracht met Monica. Ze is een dame met stijl, smaak en dat bedoel ik letterlijk en figuurlijk. Monica heeft mij laten zien hoe je kleuren kan combineren en niet bang hoeft te zijn je eigen stijl te creëren. Haar eerlijkheid en creativiteit heeft mij beïnvloed om ook naar andere kledingontwerpen en merken te kijken. Ik heb intussen mijn kledingstijl aangepast en durf meer kleuren en andere merken te dragen. Hiervoor droeg ik voornamelijk veel zwart. Door haar heb ik ook een paar nieuwe kledingwinkels in Den Haag ontdekt. Ik voelde me een prinses met de hoeden en mooie kleren die ik mocht passen. Misschien een tip voor prinses Maxima om ook een keer met Monica te gaan shoppen. 🙂 Thankx Mo voor de gezellige middag en inspiratie. Je bent geweldig!!

 4. Kleding kopen vind ik vreselijk. Allereerst om er tijd voor te maken, ten tweede omdat ik zelden echt leuke dingen zie en alsof dat nog niet genoeg is, kom ik ook met spullen thuis die niet goed zitten.
  Ik wil geen dure kleding kopen: als er niet kleine pindakaashandjes op komen, dan weet ik het binnen de kortste keren zelf wel ondraagbaar te maken. Maar stijlvol gekleed naar het werk gaan vind ik belangrijk.
  Monica heeft me geholpen met haar stijladvies. We gaan nog een keer shoppen, maar met dit advies ben ik al een heel stuk verder. Ik heb de afgelopen maand een jurk (!!) gekocht, waarover ik heel veel complimenten heb gehad en die perfect zit, en ik heb stijlvolle kleding voor het werk gevonden waardoor ik er uit zie zoals ik gezien wil worden.
  Het advies van Monica scheelt mij veel zoekwerk en miskopen. Bedankt!

 5. A few weeks ago we were in Holland for family reunion , and if you live on a small island like i do , you know that shopping in big cities like in the Netherland is a “must”.
  I mean you can not get back home with empty luggages, so me and my kids were desperate to do some serious shopping !!
  And to be honest , because it happened to me a few times , ” you can get fooled by the latest fashion styles and trends “.
  I think that when you eyes meet large collections of fashion , you can end up with clothes that looks nice on the dolls in the shopping windows , but definetely not on you !!!.
  so, there is where Monica comes in .
  I met her a few years ago . She’s a great friend of my sister in law Gina, who happens to live in Den Haag .So that saturday afternoon , we drove from Oss to Den Haag to visit my sister in law and some familymembers .We were also very curious about the many shops we knew there is in Den Haag , and Monica offered to take me for shopping in the town .I really must say that this a was my first experience : “shopping for clothes and shoes , with a personal stylist and fashion advisor and i enjoy it . Her advices were good and accurate , and she even help my kids with choosing their clothes based on their style !!.
  So Monica , i want to let you know that we truly enjoyed shopping with you .
  you gave me some good style advices and it really helped . thank you once again , and hope to see you again soon.
  I wish you the best with this career .I definetely know , you do it right !.
  take care .
  Semiah Pizziolo and Kids

 6. Marianne van Driel

  Afgelopen vrijdag een middag met Monica doorgebracht. Het begon allemaal toen Monica hoorde dat ik grote moeite had om een nette outfit te vinden voor een formele afspraak op mijn werk. Uiteindelijk hebben we afgesproken en het gehad over wat mijn stijl is en welke kleding ik me goed in voel. Het was heel leuk om daar samen naar te kijken en over na te denken. Monica had heel goed ingeschat wat ik leuk vind. We zijn meteen gaan shoppen bij Cos, een erg leuke winkel, die ik nog niet kende. Een aantal outfits gepast, die ik zelf niet snel uit het rek gepakt zou hebben, maar die echt heel leuk waren en goed stonden. Monica heeft meteen ideeën bij kleding en wat iemand staat. Dus ik heb nu een paar super outfits, die ik anders niet gehad zou hebben en waar ik me echt goed in voel.
  Ik vond het een hele leuke middag en raad iedereen aan die het even niet weet qua kleding, contact met Monica op te nemen. Monica, dank je wel!!

 7. Sylvia van Noort

  Samen met Monica hebben we mijn bescheiden kledingkast eens doorgenomen. Op zoek naar nieuwe combinaties. Ik heb haar advies gevraagd omdat ik een hele aparte zwart satijnen broek uit italië heb meegenomen, maar werkelijk geen idee had waarmee ik hem kan combineren. Ik kwam niet verder dan een simpel wit t-shirt. Vanaf het moment dat ik Monica heb gevraagd begon het bij haar te borrelen, ze kwam dan ook met haar arm vol met kledingstukken bij mij aan de deur. Deze “tops” diende als inspiratie om met mijn broek te combineren. Heel leuk was dat er een chinees jasje bij zat, waardoor ik mij ineens herinnerde dat ik er zelf ook zo een had liggen. Ik was er werkelijk nooit zelf opgekomen om dat met mijn broek te combineren, en het stond superleuk! Monica vond één chique combi en 2 casual combinaties in mijn garderobe en tevens wist ze mij te vertellen dat ze in de stad ook nog een erg leuk Safari-jasje had gezien om mijn broek weer een andere uitstraling te geven. We zijn ook nog maar even door mijn schoenencollectie gegaan. Ik was op zoek naar speciale schoenen, maar toen bleek dat ik 2 paar had die er eigenlijk perfect bij passen.
  Wat ik prettig vond was Monica’s houding, ze heeft een eigen stijl die ik zeer kan waarderen, maar ze heeft er ook oog voor als je je niet lekker voelt in de combi die ze heeft uitgezocht. Ik heb er namelijk een enorme hekel aan als iemand mij zijn smaak wil opdringen. Monica heeft de touch om je iets anders te zien, voelen en dan beslissen.
  Kortom het was een geslaagde avond met veel tips om mijn kleding eens anders te combineren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s